- 18 sneden peperkoek
- 13 beschuiten (1 pak)
- 150 gram bruine suiker
- 3 eieren
- 1 liter melk
- 4 eetlepels kandijsiroop (donker)
- 1 koffielepel kaneel
- foelie (is een sterke vorm van kruidnoot en is optioneel)
Mix de beschuit en de peperkoek fijn.
Voeg alle overige ingrediënten toe en mix tot een vloeibare egale massa.
Giet de massa in de UltraPro (3,5 liter bij voorkeur, maar 2 liter werkt ook) en plaats voor 15 minuten in de microgolfoven op 850 Watt.
Als de vlaai niet loskomt van de zijkant plaats je ze nog 3 minuten extra in de microgolfoven.
Laat voldoende afkoelen.
Bewaren:
Op een koele plaats en bij voorkeur in een cakedoos om het uitdrogen tegen te gaan.
Info:
Bereidingstijd: 30 minuten
Kostprijs: € 10
Geen opmerkingen:
Een reactie posten